duminică, 7 august 2011

Aer conditionat LG S12AF

Cumparat de la Altex acum 1 an, defectat astazi, folosit de 30 de ori,am sa sun sa vad cum merge procesul de garantie si revin cu pareri.
29.Aug.11 - Merge foarte foarte prost si lent procesul de garantie la Altex - au trecut 22-23 de zile si nu s-a rezolvat :( Am sa fiu mai atent de unde cumpar, mai ales cu faza cu garantia, am vazut la Flaco au un program foarte frumos si la eMag, se plateste suplimentar 100-200 de lei si ai service in 5 zile si perioada extinsa.Super.

Dupa ce am stat ca un fraier asteptand ca firma Ambient Service sa vina sa imi repare aerul, au venit oamenii de la LG Romania si au pus un calculator pe el, au adus piesa care trebuie si in doua zi a fost ca nou.

Invatatura de minte: cand aveti probeleme cu produsele LG, sunati direct la numarul de pe garantie, nu la numarul de telefon lasat de Ambient Service sau alta firma care stie doar sa perforeze peretii.

Pro: consuma putin, intra in functiune foarte repede, filtre pentru purificare aerulu, silentios
Contra: un aspect care nu imi place la el este lipsa displayului pe unitate, de exemplu temperatura este afisata doar pe telecomanda, fiabilitate scazut.

2013: Functioneaza frumos, nu am mai avut problem
2015: Foarte siletios este, consuma si putin, a mers toate zilele, de multe ori noaptea, partial ziua,, Iul, Aug si am platit f putin la current, max 200 ron ...

Specificatii tehnice:
http://www.lg.com/ro/air-conditioner/split/LG-S12AF.jsp

Un comentariu:

Masaj erotic Brasov spunea...

Traim doar in Romania si e normal,nu?