vineri, 27 februarie 2009

Conduceti prudent

Nu va grabiti atunci cand sunteti la volan, fiti concentrati pe condus, nu va lasati distras de radio sau de catre ceilalti pasageri, asigurati-va temeinic atunci cand schimbati directia de mers si intotdeauna purtati centura, nu vorbiti la telefonul mobil sub nicio forma, iar daca vreti sa faceti acest lucru trageti 2 minute pe dreapta si lamuriti problema, in cel mai rau caz iti continui calatoria la volan si vorbesti la telefonul mobil doar daca dispui de un hands free si convorbirea are loc pentru o perioada scurta de 1-2 minute.

Aveti grija ca atunci cand vorbim la telefon suntem mult mai distrasi de la trafic si timpul de reactie este mult incetinit.

O campanie pentru informarea publicului cu privire la accidentele rutiere, foarte socanta dar care prezinta cat de simplu se poate produce un accident cumplit.
http://www.piticu.ro/2008/09/01/asa-se-face-o-campanie/index.html?cp=9

O campanie de informare asupra importantei folosirii hands free-ului in timp ce conducem puteti gasi aici
http://www.responsabilitatesociala.ro/studii-de-caz-csr/germanos/tine-ti-viata-in-propriile-maini.html

O campanie de bun simt in trafic atunci cand vine vorba de blocat intersectii, puteti chiar sa aveti un sticker gratuit lipit pe masina daca sunteti o persoana ce imbratiseaza ideea si doreste sa o transmita mai departe.
http://www.eunublochezintersectia.ro/

Niciun comentariu: