luni, 29 iunie 2009

Euroins

Euroins sunt cei mai mari hoti posibili, sunt niste spoliatori ce functioneaza sub ingaduinta autoritatilor, nu lucrati cu ei, dureaza foarte foarte mult pana va recuperati bani, nu achita toata suma, nu poti comunica cu ei, nu ii interesaza de clienti, esti cel mai mare idiot daca o sa lucrezi cu ei, trebuie sa facem in asa fel sa nu mai existe asiguratori de carton pe piata, si numai noi prin deciziile pe care le luam putem face acest lucru. Atunci cand fac asigurarea am sa urmaresc sa lucrez cu o societate de incredere care isi trateaza cu respect clientii - pe cat posibil, si care imi achita service-ul sa pot pleca cu masina de acolo.

http://stirileprotv.ro/stiri/social/afla-aici-despre-capcanele-din-politele-de-asigurare-pentru-masini.html

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/864202/Am-fost-obligat-sa-platesc-daune-desi-aveam-CASCO/

http://forum.softpedia.com/index.php?showtopic=492298

Nu faceti CASCO / RCA la hotii astia; o sa umblati de va sar capacele si o sa pierdeti si timp si bani foarte multi.

M-am bucurat ca nu platesc fransiza de 100 de euro per eveniment, ca este polita mai ieftina, ca este full casco, termen ce ar trebui sa insemne ceva, dar m-am inselat. Dupa ce in 2007 am semnat polita si am citit foooarte bine contractul, in 2008 la reinoire nu am citit contractul, si surpriza au introdus o clauza ce nu era in 2007: masinile mai vechi de 5 ani primesc un cacat despagubire .... la o paguba de 900 de lei mi-au dat 300 de lei ... woooau.

2 comentarii:

mircea spunea...

am cautat pe google "EUROINS un cacat" si pagina ta a fost primul rezultat. M-o lovit si pe mine unu cu RCA la Eurocacat si de o luna astia nu s-o apucat de treaba. tot ma amana. Il inteleg acum pe Vlad Tepes. Asa m-ar unge la suflet sa ii vad pe aia de la Euroins morti.

Robert Pana spunea...

Mult succes !